
*Moretti Forni - elektryczny trzykomorowy piec do pizzy P120E „A” z okapem i bazą*
*UWAGA podana cena nie obejmuje podstawy na kołach*
Niezawodność i bardzo niskie koszty eksploatacji: modele P60E - P80E i P120E to najlepszy wybór w przypadku produkcji pizzy na kawałki. Większą wszechstronność uzyskano dzięki tłoczonej stalowej powierzchni, idealnej do pieczenia pizzy na blachach dzięki zastosowaniu cegły szamotowej.
Urządzenia serieP firmy Moretti Professional to wynik doświadczenia w produkcji pieców do pizzy zgromadzonego przez fi rmę przez ponad 60 lat. Bezpieczeństwo, niezawodność i wysoka jakość pieczenia to mocne strony, które firma Moretti przekazuje użytkownikom.
Każda komora *urządzenia serieP wyposażona jest w wyjątkową płytę
elektroniczną Moretti System Control, która umożliwia osobną konfigurację nagrzewania grzałki górnej i dolnej* , włączenie zegara, funkcji ekonomicznej i programów pieczenia.
Drzwi wszystkich urządzeń serieP są wytrzymałe i izolowane materiałem o wysokiej gęstości. Szybę łatwo wymienić z zewnątrz pieca. Wszystkie modele serieP ozdobiono specjalnym czarnym panelem, co daje urządzeniom ciekawy i niepowtarzalny design i ułatwia zachowanie higieny.
*Pojemność i wydajność pojedynczej komory:*
3x 600x400 mm – 9 pizz/h
wymiary zewnętrzne: | 1610x1060x(H)1450 |
opis: | piec trzykomorowy z okapem i bazą |
Do Twojego koszyka została dodana wybrana ilość sztuk produktu. Podczas realizacji zamówienia będzie można ją zmienić.
Szczegółowa zawartość koszyka znajduje się u góry strony pod ikoną koszyka.