


Combi Master (CM) Plus zajmując minimalną powierzchnię podłogi, zastępuje 40 do 50 % wszystkich tradycyjnych urządzeń kulinarnych, takich jak piekarniki, kuchenki, patelnie uchylne, kotły, grille. Korzystając z wersji 10xGN1/1 (CM 101) w ciągu dnia możesz przygotować i wydać od 80 do 150 pełnych posiłków. CombiMaster Plus przekonuje nie tylko w zakresie ekonomiczności ale także łatwą, intuicyjną obsługą, od samego początku oczywistą i nie wymagającą wysiłku związanego z uczeniem się. Proste i zrozumiałe symbole są uporządkowane w oczywisty sposób a pokrętła ułatwiają dokładne ustawienia.
Z Rational CombiMaster (CM) Plus oszczędzasz na:
* %średnio o 10 procent mniejszym zużyciu surowców: mięsa, ryb, drobiu. Wszystko dzięki precyzyjnej regulacji i dostosowanemu idealnie do produktu przebiegowi gotowania.%
* %redukcji zapotrzebowania na tłuszcz do 95 procent!%
* %krótkim czasie rozgrzewania urządzenia, dającym do 60 procent oszczędności względem nieustanie pracujących piecyków, grilla, pieca do pizzy itd.%
* %krótszym czasie pracy nawet o 1-2 godziny dziennie co zapewnia łatwość obsługi oraz mycia pieca%
Dzięki powyższym zaletom przeciętna restauracja wydająca 200 posiłków dziennie, pracująca na dwóch piecach Rational CombiMaster (CM) Plus 101 jest w stanie zaoszczędzić w ciągu roku ponad 78000 zł!!!
*Piec konwekcyjno-parowy Rational zasilany elektrycznie w wersji CombiMaster Plus (CM) wyposażony jest w następujące funkcje:*
* %3 tryby podstawowe: para 30-130°C, gorące powietrze 30-300°C, kombinacja pary i gorącego powietrza 30-300°C%
* %ClimaPlus pomiar wilgotności, 5-stopniowe nastawienie i regulacja%
* %finishing manualny%
*Obsługa:*
* %sterowanie manualne%
* %pokrętła obsługi do wyboru trybów pracy, temperatury, temperatury rdzenia i ustawienia czasu%
* %blokada programów%
*Czyszczenie:*
* %manualny program myjący%
* %opcjonalnie: wbudowany, automatycznie zwijany spryskiwacz ręczny z funkcją odcinania wody i płynną regulacją strumienia%
* %programowana w menu funkcja odkamieniania%
*Wybrane cechy wyposażenia:*
* %rejestracja temperatury rdzenia z 1-punktowym pomiarem%
* %możliwość swobodnego zaprogramowania 50 programów (do 10 kroków każdy)%
PARAMETRY TECHNICZNE:
długość: | 847 mm |
szerokość: | 771 mm |
wysokość: | 1042 mm |
odległość między prowadnicami: | 70 mm |
moc całkowita: | 18 kW |
napięcie: | 400 V |
temperatura maksymalna: | 30 °C |
waga: | 300 kg |
wsad: | 141.5 kg |
ilość prowadnic: | 10 |
rozmiar GN: | GN 1/1 (530x325 mm) |
materiał: | stal nierdzewna |
sposób wytwarzania pary: | bojlerowy |
Do Twojego koszyka została dodana wybrana ilość sztuk produktu. Podczas realizacji zamówienia będzie można ją zmienić.
Szczegółowa zawartość koszyka znajduje się u góry strony pod ikoną koszyka.