Stół mroźniczy pełni zazwyczaj podwójną funkcję w lokalach gastronomiczny. Służy on jako przestrzeń do pracy oraz jako miejsce do przechowywania produktów i półproduktów. Jest to świetne rozwiązanie, gdy działalność prowadzi się na niedużej przestrzeni.
Bogata oferta stołów mroźniczych gastronomicznych pozwala na znalezienie sprzętu odpowiadającego indywidualnym potrzebom klienta. Do wyboru są stoły o różnych rozmiarach, wyposażone w drzwi jednoskrzydłowe, dwuskrzydłowe, trzyskrzydłowe czy nawet czteroskrzydłowe, jednokomorowe, wielokomorowe lub w wersji z szufladami. Niektóre modele posiadają dodatkowo zlew, który może służyć do odprowadzania rozmrożonego lodu.
Wykonane są zazwyczaj ze stali nierdzewnej zapewniającej możliwość użytkowania ich przez długie lata. System powodujący samodomykanie się drzwi usprawnia pracę i gwarantuje bezpieczeństwo artykułów spożywczych umieszczonych wewnątrz stołu mroźniczego.
Do Twojego koszyka została dodana wybrana ilość sztuk produktu. Podczas realizacji zamówienia będzie można ją zmienić.
Szczegółowa zawartość koszyka znajduje się u góry strony pod ikoną koszyka.